Jij bent op zoek naar een baan

Duizenden vacatures bekijken en hopen dat er iets voor je tussen zit? Wij helpen je graag om dit beter aan te pakken! Kijk eens naar onze vacatures en filter op jouw wensen. Of ga direct het gesprek aan met Extra Talent om te kijken wat bij je past. Denk aan salaris, de werkzaamheden, sfeer binnen de organisatie én de reistijd. Samen zorgen we ervoor dat jij daadwerkelijk terecht komt op de juiste plek. Gratis en voor niks, beloofd.

Voordelen

✔Altijd bereikbaar (ook via WhatsApp)

✔ Handige sollicitatietips en advies

✔ Groot netwerk van organisaties

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Geen kosten aan verbonden

Als Fiscalist ben je gespecialiseerd in de belastingwetgeving, controleer je fiscaal de Accountant en ben je gespecialiseerd in de belastingbesparende tips. Je wordt ook wel de Belastingadviseur genoemd. Dit maakt de uitdaging voor jou zo interessant, omdat je naast de ondernemer of particulier staat. Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Fiscalist? Bekijk hieronder ons vacatureoverzicht.

De passende vacature voor Fiscalist niet gevonden? Maak een account aan om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe vacatures of stuur een open sollicitatie. De consultants van Extra Talent Financieel nemen snel met jou contact op.

Op zoek naar een andere functie binnen het Financiële werkveld? Bekijk dan overzichtelijk al onze vacatures.