Jij bent op zoek naar een baan

Duizenden vacatures bekijken en hopen dat er iets voor je tussen zit? Wij helpen je graag om dit beter aan te pakken! Kijk eens naar onze vacatures en filter op jouw wensen. Of ga direct het gesprek aan met Extra Talent om te kijken wat bij je past. Denk aan salaris, de werkzaamheden, sfeer binnen de organisatie én de reistijd. Samen zorgen we ervoor dat jij daadwerkelijk terecht komt op de juiste plek. Gratis en voor niks, beloofd.

Voordelen

✔Altijd bereikbaar (ook via WhatsApp)

✔ Handige sollicitatietips en advies

✔ Groot netwerk van organisaties

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Geen kosten aan verbonden

Op zoek als leidinggevende naar een nieuwe uitdaging als Hoofd Administratie? Dan wijzen wij je graag op onderstaande vacatures die de consultants van Extra Talent Financieel voor jou geselecteerd hebben. Hier kunnen vacatures tussen staan waarbij je ook zelf meewerkt als Administrateur en ook functies waarbij je enkel een controlerende functie hebt op managementniveau. Aan jou om de vacature te vinden die het beste bij je past!

Zoek jij wel een baan binnen het Financiële domein, maar niet als Hoofd Administratie? Bekijk dan alle Financiële functies die wij op dit moment open hebben staan. Anderzijds kun je ook een open sollicitatie sturen naar een van de consultants van Extra Talent Financieel.