Jij bent op zoek naar een baan

Duizenden vacatures bekijken en hopen dat er iets voor je tussen zit? Wij helpen je graag om dit beter aan te pakken! Kijk eens naar onze vacatures en filter op jouw wensen. Of ga direct het gesprek aan met Extra Talent om te kijken wat bij je past. Denk aan salaris, de werkzaamheden, sfeer binnen de organisatie én de reistijd. Samen zorgen we ervoor dat jij daadwerkelijk terecht komt op de juiste plek. Gratis en voor niks, beloofd.

Voordelen

✔Altijd bereikbaar (ook via WhatsApp)

✔ Handige sollicitatietips en advies

✔ Groot netwerk van organisaties

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Geen kosten aan verbonden

Als Salarisadministrateur zorg jij er iedere salarisronde voor dat al jouw collega’s op tijd het juiste salaris ontvangen. Je weet als de beste hoe belangrijk dit is voor de organisatie. Zie jij het als een uitdaging om deze financiële verantwoording op je te nemen? Onderstaande vacatures hebben de consultants van Extra Talent Financieel voor jou geselecteerd. Reageer op de vacature die het beste bij jou aansluit en één van onze consultants komt binnen twee dagen met een reactie bij jou terug.

Heb je de vacature die het beste aansluit bij jouw kwaliteiten als Salarisadministrateur niet gevonden? Stuur dan een open sollicitatie naar de consultants van Extra Talent Financieel. Ben jij op zoek naar aan andere functie binnen de financiële sector? Bekijk dan alle andere vacatures die wij open hebben staan.