Jij bent op zoek naar een baan

Duizenden vacatures bekijken en hopen dat er iets voor je tussen zit? Wij helpen je graag om dit beter aan te pakken! Kijk eens naar onze vacatures en filter op jouw wensen. Of ga direct het gesprek aan met Extra Talent om te kijken wat bij je past. Denk aan salaris, de werkzaamheden, sfeer binnen de organisatie én de reistijd. Samen zorgen we ervoor dat jij daadwerkelijk terecht komt op de juiste plek. Gratis en voor niks, beloofd.

Voordelen

✔Altijd bereikbaar (ook via WhatsApp)

✔ Handige sollicitatietips en advies

✔ Groot netwerk van organisaties

✔ Meer dan 20 jaar ervaring

✔ Geen kosten aan verbonden

Met een afgeronde opleiding SPD Bedrijfsadministratie kun je veel verschillende kanten op binnen het financiële werkveld. Met dit diploma op zak word je dan ook vaak bestempeld als SPD’er. Welke richting je met de titel op gaat is aan jou. Bekijk daarom hieronder de vacatures die hierbij passen en reageer op jouw ideale functie.

Staat de vacature die het beste bij jou past er niet tussen? Zoek dan uitgebreider tussen alle financiële vacatures die Extra Talent in Nederland heeft uitstaan. 

De zoektocht kun je ook uitbesteden aan een consultant van Extra Talent Financieel. Stuur een open sollicitatie en zij gaan kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn als SPD’er.