Edward (Assistent Controller)

Edward is een sterke financial die in het bezit is van de bachelor diploma accountancy. Hij heeft samenstel en control ervaring opgedaan bij accountantskantoren, gewerkt als finance consultant bij consultancy ’s en heeft bij meerdere bedrijven als (assistent) controller gewerkt. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor een adequate verwerking van de administratie, het beheren ban de balansposten van het grootboek, assisteert hij bij jaar-en maandafsluitingen en helpt hij bij het opstellen van de jaarcijfers ten behoeve van de accountantscontrole. Op het gebied van softwarepakketten heeft Edward ervaring met Excel, SAP, Exact Globe, FIS 2000 en MS Navision.


Edward is een sociaal persoon die gemakkelijk praat nadat hij zich op zijn gemak voelt. Hij is collegiaal en interesseert zich bovengemiddeld in anderen van het team. Hij hecht waarde aan een goede sfeer en goede relaties met zijn collega’s en functioneert daarom goed in teamverband. Daarnaast vindt hij zelfstandig werken belangrijk zodat hij zich vakinhoudelijk en persoonlijk blijft ontwikkelen. Wat Edward enorm waardevol maakt is het feit dat hij verschillende bedrijven en verschillende administraties heeft gezien. Daardoor heeft hij de eigenschap gekregen van snel kunnen schakelen, omgaan met veranderingen en kan hij er gemakkelijk voor zorgen dat hij nieuwe materie in een korte tijd beheerst. Wat hem ook kenmerkt is dat hij een waterdrager is. Het is niet een type die de volledige leiding om zich wilt nemen. Een bepaalde mate van verantwoordelijkheid vindt hij fijn, maar het is meer een persoon die een taak moet krijgen en hij zorgt er dan voor dat het afgerond wordt. Hij heeft een zacht en lief karakter en heeft het beste voor met de mens.

Edward heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een salarisindicatie van €3.300,- per maand op basis van 40 uur.

 

Werkzaamheden

  • Budgetteren en analyseren van de cijfers
  • Assisteren bij jaar-en maandafsluitingen
  • Opstellen van maandrapportages en afleggen van verantwoording bij de controller
  • Opstellen van eindejaarcijfers, assisteren van de externe accountant
  • Beheren van de balansposten van het grootboek
  • Toezicht houden en verwerken leveranciers facturen
  • Verzorgen van omzetbelastingaangiftes
  • Verzorgen van loonbelastingaangiftes

Functie

Assistent Controller

Leeftijd

36

Woonplaats

Nederlands, Engels

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands Woord: Goed Nederlands Geschrift: Goed Engels Woord: Goed Engels Geschrift: Goed Duits Woord: N/A Duits Geschrift: N/A Frans Woord: N/A

Computervaardigheden

Word, Excel, Exact Dos, Exact Globe, iMuis, CaseWare