Alissia (Administrateur)

Alissia is een financial met 13 jaar werkervaring en een afgeronde post-hbo opleiding Financial Control. Na het afronden van de opleiding heeft ze lange tijd gewerkt bij een grote investeringsmaatschappij. Ze heeft daar ervaring opgedaan in het verzorgen van de maandafsluitingen, opstellen van klant- en financiële rapportages, opschonen van tussenrekeningen en was het contactpersoon voor de accountant. Ook het verzorgen van de boekhouding en het samenstellen van jaarrekeningen behoorden tot haar verantwoordelijkheden. Bij haar huidige werkgever heeft ze het niet naar haar zin, waardoor ze op zoek is naar een nieuwe uitdaging als administrateur.

Alissia is een vriendelijke dame. Ze is een loyale en betrouwbare medewerkster dat ook wel blijkt uit de lange periode die zij bij haar vorige werkgever in dienst is geweest. Ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel waardoor haar deadlines worden behaald. Ook heeft zij goede analytische vaardigheden, waardoor ze goed sterk is in verbanden leggen.

Alissia heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 32 uur per week. Salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

Werkzaamheden

  • Verzorgen van de boekhouding van diverse vennootschappen
  • Samenstellen van jaarrekeningen
  • Voorbereiden betaalopdrachten
  • Opstellen van financiële rapportages
  • Onderhouden contacten met cliënten
  • Voorbereiden BTW-aangiftes

Functie

Administrateur

Leeftijd

38

Woonplaats

Barendrecht

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Exact, Accountview, Multifonds, SharePoint, Excel en Word