Saskia (Financieel Medewerker)

Saskia heeft ruime financiële werkervaring opgebouwd bij diverse bedrijven. In 2003 is Saskia na een aantal zware sollicitatierondes van 200 kandidaten gestart bij een handelsorganisatie gespecialiseerd in luxe producten. Ze was daar van a-z verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie, P&O werkzaamheden en het uitvoeren van algemene correspondentie, postverwerking en het te woord staan van klanten. Na 4 jaar besloot Saskia dichterbij huis te gaan werken, ze ging aan de slag bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in bouwprojecten. Na 4 jaar met veel plezier vergelijkbare werkzaamheden te hebben uitgevoerd besloot zij tijdig de organisatie te verlaten ivm een reorganisatie die aanstaande was. Momenteel werkt ze ruim 7 jaar bij een een grote fiscalist. Ze is daar met veel plezier (mede)verantwoordelijk voor o.a.het debiteurenbeheer, het inboeken van bank en inkoopfacturen het het voorbereiden van kwartaal- en jaarcijfers. Ondanks haar leuke functie en werkzaamheden is ze samen met Extra Talent op zoek naar vergelijkbare rol. Dit omdat ze diverse keren tegen bepaalde zaken aanloopt binnen de organisatie waar geen verbeterslag in gemaakt wordt, welke wel als zodanig beloofd zijn.  

Wij hebben Saskia leren kennen als een leuke en gedreven vrouw. Ze kan op een duidelijke manier goed communiceren, dat bleek onder anderen uit het feit dat ze haar werkzaamheden goed kan omschrijven. Saskia kan goed presteren in hectische omstandigheden en zal altijd het overzicht bewaren zodat de juiste keuzes gemaakt worden.

Saskia is 32 uur beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het debiteurenbeheerInboeken bank en inkoopfacturen
  • Verzorgen van de btw-aangiften/ ICP-aangiften voor de diverse entiteiten binnen Atlas
  • Voorbereiden kwartaalcijfers, jaarcijfers i.s.m. accountant
  • P&O werkzaamheden waaronder personeel- en salarisadministratie en pensioenbeheer
  • Projectadministratie
  • Optimaliseren van financiële processen
  • Verantwoordelijk voor de verzekeringen binnen Atlas

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

40

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels en Zweeds goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Alure, Assistance software, PSA Dynamics, King, MS Office