Wim (Salarisadministrateur)

Willem is een ervaren Payroll Controller met circa 15 jaar ervaring op de salarisadministratie. In zijn huidige functie als Salarisadministrateur is Willem verantwoordelijk voor de salarisadministratie van  ongeveer 40 MKB-klanten.  Omdat hij te maken heeft met veel verschillende Cao’s is het ten behoeve van zijn klanten belangrijk dat hij op de hoogte blijft van wat er afspeelt. Willem is een echte troubleshooter en heeft tijdens het werken bij verschillende projecten kennis opgedaan omtrent het berekenen van schaduwsalarissen en de 30 % regeling toe te passen. Tevens heeft hij ervaring met het opstellen van management rapportages, het berekenen van provisies en het indienen van inkomstenbelastingaangifte. Tot slot kan hij Pro-forma loonstroken maken en toeslagen aanvragen.

Willem is sociale man met een groot gevoel voor humor. Dit zorgt ervoor dat hij van toegevoegde waarde is als het gaat om de sfeer op de werkvloer. Hiernaast zorgt zijn betrouwbare en flexibele persoonlijkheid dat je als werkgever en collega op hem kan bouwen. Willem denkt in oplossingen en kijk graag naar hoe hij werkprocessen kan verbeteren.  Daarnaast is hij open en eerlijk en weet hij op respectvolle wijze feedback te geven.

Willem is 36 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van een maand. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.500,- op basis van 36 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het verwerken van de salarissen van klantenbestand:
  • Op de hoogte blijven van de veranderingen binnen verschillende Cao's;
  •  

Functie

Salarisadministrateur

Leeftijd

37

Woonplaats

Nederlands: Goed, Engels: Goed, Duits: Redelijk

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands Woord: Goed Nederlands Geschrift: Goed Engels Woord: Goed Engels Geschrift: Goed Duits Woord: Redelijk Duits Geschrift: Redelijk Frans Woord: N/A Portugees woord: Goed Portugees geschrift: Goed

Computervaardigheden

Excel, Exact, ADP (Perman) Word, Outlook, Lotus Notes