Joep (Financieel medewerker)

Joep is een 40-jarige man met meer dan 10 jaar werkervaring in de functies Assistent Accountant en Financieel Medewerker. Momenteel is hij bezig met de afronding van de hbo opleiding Professional Controller en is hij begonnen aan de hbo opleiding Bedrijfseconomie. Beide opleidingen doet hij deeltijd, naast zijn werkweek van 36 uur. Bij zijn huidige werkgever is hij hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de grootboekrekening, assisteert hij met de afsluit rekeningen opstellen en controleert hij de inkomende facturen en de verwerking ervan. Naast het feit dat joep een team van financieel medewerkers aan het aansturen was, hield hij zich ook bezig met de processen analyseren en verbeteren. Een mooi voorbeeld hierbij is het proces van het afnemen van producten. Hierbij ging het regelmatig fout met de prijsbepaling bij de afname van grote hoeveelheden. Door de analyse en het rapport dat joep heeft opgesteld zijn kosten en tijd bespaard worden. Nu is hij op zoek naar een plek waar hij zich kan ontwikkelen tot volwaardig controller.

Joep is een zeer gemotiveerde man met passie voor zijn vak en een uitstekend communicatief vermogen. Hij weet wat hij wilt en brengt dit goed onder woorden, door middel van een concrete communicatie. Hierdoor is het een zeer prettige gesprekspartner. Naast zijn baan is hij verder gegaan met leren door middel van deeltijd hbo studies, dit vergt een hoop discipline en laat duidelijk zien hoe gemotiveerd hij is om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Joep heeft een opzegtermijn van een maand en is 36 uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Controleren van inkomende facturen;
  • Controleren van de juistheid en volledigheid van de verwerkte facturen;
  • Verzorging adhoc rapportages subadministratie;
  • Assisteren bij de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting;
  • Uitzoeken adhoc vraagstukken;
  • Onderhoud balansrekeningen;
  • Procesverbetering aandragen.

Functie

Financieel medewerker

Leeftijd

40

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Sap ERP, Sap Business one, Exact Online, Acountview, AFAS Web, AFAS Cliënt, Blackline, MS Excel.