Alishia (Financieel Medewerker)

Alishia is een spontane dame die na de afronding van de opleiding Bedrijfseconomie anderhalf jaar als Financieel Medewerkster heeft gewerkt. Tijdens haar opleiding heeft ze diverse bijbanen gehad, waaronder als Incassomedewerkster. Nu werkt ze anderhalf jaar als Financieel Medewerkster, waar zij werkzaamheden uitvoert voor het beheer van de kas en de crediteuren- en debiteurenadministratie. De reden voor haar vertrek is dat de organisatie gaat bezuinigen.

Alishia is een vriendelijke en communicatief vaardige dame die zich graag als financieel medewerkster wil verder ontwikkelen. Ze werkt graag georganiseerd en vindt het fijn om de cijfers kloppend te hebben. In haar werk is ze vlot doch secuur en controleert liever iets dubbel dan dat ze foutief werk aanlevert. Alishia is erg leergierig en werkt dan ook graag in teamverband om haar kennis uit te breiden.

Alishia is per direct beschikbaar voor 40 uur per week. Salarisindicatie van € 2.450,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

Werkzaamheden

Afstudeeronderzoek naar naar de voor- en nadelen van Zero Bases Budgetting ten opzichte van het huidige Begrotingsproces

  • Voor- en nadelen opstellen door middel van een theoretisch kader en de huidige situatie
  • Advies geven over het gebruik van het Zero Based Budgetting proces 

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

28

Woonplaats

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Exact, Accountview, Elsevier, Excel en Word