Karlijn (Financieel Medewerker)

Karlijn is werkzaam bij AccountAnders als MKB Assistent waarbij zij verantwoordelijk is voor onder andere het bijhouden van de bank- en kasboeken en de dagelijkse ondersteuning van accountants en fiscalisten. Na het afronden van haar opleiding Bedrijfsadministratie is zij in 2016 gestart met haar financiële loopbaan. Met stages en eerdere banen in verschillende branches heeft zij al de nodige ervaring opgedaan. Zo heeft zij bij Waar en Partners geleerd hoe zij planmatig kan werken onder de druk van deadlines en heeft zij ervaring opgedaan met het verwerken van polissen. Karlijn heeft een jaar lang heel tevreden gewerkt, maar is toe aan een nieuwe omgeving waar haar cijfermatige inzicht van pas komt en zij zich persoonlijk kan ontwikkelen. Karlijn komt tot het beste tot haar recht in een platte, informele organisatie.

Karlijn is een vlotte en vrolijke jongedame, wat te merken is aan haar spontaniteit en communicatieve vaardigheid. Dit maakt haar een prettige gesprekspartner. Door haar leergierige instelling is zij in staat nieuwe dingen snel eigen te maken, wat blijkt uit het feit dat Karlijn bij haar vorige baan steeds meer werkzaamheden kreeg. Dus is zij niet bang om haar handen uit de mouwen te steken en een stapje extra te zetten. Als erom gevraagd wordt, geeft Karlijn graag haar mening. Dit allemaal maakt Karlijn de aanvulling op elk team.

Karlijn heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime (36 uur) beschikbaar voor een salarisindicatie van € 2.100,- bruto per maand bij 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Als MKB Assistent vervulde zij een ondersteunende functie in een team van 20 FTE;
  • Verantwoordelijk voor het interne contact;
  • Ondersteunen van de werkzaamheden van de accountants en fiscalisten;
  • Inkoop- en verkoopfacturen boeken;
  • Btw-aangifte;
  • Kas- en bankboek bijhouden.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

22

Woonplaats

Dordrecht

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels en Indonesisch goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Exact Online, DIAS, MS Office: Excel, Word, PowerPoint