Mitchel (Salarisadministrateur)

Al vanaf jonge leeftijd wist Mitchel hij dat hij graag met cijfers wilde werken. Inmiddels heeft Mitchel een jaar op de salarisadministratie bij een uitzendbureau gewerkt en zoekt hij een baan dichter bij huis. Na het behalen van zijn mbo-diploma heeft hij besloten een hbo-opleiding richting Financieel Management te volgen. Echter heeft hij het eerste jaar op 2 punten na niet gehaald en is hij gestopt om zich volledig op het werk te richten. Hij volgt momenteel als aanvulling een cursus PDL, welke hij februari verwacht af te ronden. Mitchel wil graag aan de slag als Salarisadministrateur in een omgeving waarin hij veel kan leren.

Mitchel is een sociaal type. Hij vindt contact met anderen belangrijk en kan eenvoudig aansluiting vinden bij met mensen die hij nog niet kent. Hij is een teamspeler die het best tot zijn recht in een omgeving waarin hij kan samenwerken met directe collega’s. Samenwerken en een team in harmonie brengen is aan Mitchel goed besteed. In zijn vrije tijd basketbalt hij op hoog niveau en organiseert hij voor de vereniging regelmatig evenementen en toernooien.

Mitchel heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Administratie van ruim 700 uitzendkrachten en 20 vaste medewerkers
  • Mutaties, declaraties en ziekteformulieren verwerken
  • Uren verwerken, controleren en klanten najagen voor niet ontvangen uren
  • Bijwerken van nieuwe salarisregelingen en cao's

Functie

Salarisadministrateur

Leeftijd

24

Woonplaats

Veldhoven

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Excel