Jasper (Business controller Particulieren)

Jasper is een resultaatgerichte Business Controller van 46 jaar met inmiddels 20 jaar werkervaring in de financiële dienstverlening. De afgelopen 6 jaar heeft Jasper als Business Controller gewerkt voor 4 divisies binnen een grote Bank. In deze rol was hij sparringpartner van de directie en verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale rentabiliteit. De bank waar hij werkte heeft zijn afdeling geherstructureerd, waardoor hij boventallig is geworden. Omdat Jasper buiten de bancaire sector een nieuwe uitdaging zoekt als Business Controller, heeft hij dit jaar een post hbo-opleiding richting controlling afgerond.

Jasper is te omschrijven als een gedreven en sociaal type. Hij is helder in zijn communicatie en hij weet op een coachende manier sturing te geven aan zijn team. Het resultaat staat voor Jasper voorop, dat kan enkel als er optimaal wordt samenwerkt. Ook in zijn vrije tijd is Jasper graag resultaat- en doelgericht. Hij loopt regelmatige halve marathons en organiseert en fietst graag wielrentochten.

Jasper is per direct en fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Beleidsplanning en controlcyclus monitoren
  • Adviseren van directie met betrekking tot strategie en controleplanning
  • Toetsen van uitgevoerde controles van procescontrollers
  • Aansturing van dagelijkse taken van 2 procescontrollers
  • Marktanalyses verrichten om strategie te bepalen

Functie

Business controller Particulieren

Leeftijd

46

Woonplaats

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Siebel, SAP, Word, Excel en Elfa