Guus (Controller)

Guus is een kundige Controller met ruim 30 jaar werkervaring binnen verschillende sectoren en bedrijfstakken. In die tijd heeft hij zich voornamelijk bezig gehouden met het opzetten en herstructureren van de financiële administratie van organisaties, waarbij het verhogen van de winstgevendheid altijd het doel was. Bij zijn huidige werkgever is Guus boventallig verklaard, omdat de voormalige Controller weer terug komt. Daarom is Guus nu op zoek naar een uitdagende functie als Controller. Guus is uitermate geschikt voor het versterken van uw bedrijfsprocessen en daarmee het verhogen van uw winstgevendheid.

Het beste is Guus te omschrijven als een sociale en mensgerichte coach. Naast zijn werk voetbalt hij al 30 jaar en zit in het bestuur van de voetbalvereniging. Vrienden en sociale contacten zijn voor Guus belangrijk. Met een optimistische en daadkrachtige houding weet hij anderen te motiveren en activeren. Deze leiderschapsstijl weet hij met succes in te zetten om organisaties succesvoller te maken. 

Guus is per direct en fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Opstellen en monitoren budgetten
  • Debiteuren- en crediteurenbeheer administratie inrichten
  • Aangiftes belastingen
  • Advies geven en beheren van verzekeringen
  • Implementatie van nieuw ERP-systeem

Functie

Controller

Leeftijd

53

Woonplaats

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Navision, Exact, Parsis, Syntess, Afas, Lotus en Excel