Selin (bedrijfsadministrateur)

Selin heeft ruim 2 jaar financiële werkervaring. Tijdens haar mbo-opleiding Bedrijfsadministratie heeft zij twee stages voltooid. Bij haar laatste stage deed zij het zo goed dat ze hier vervolgens mocht blijven. Hier heeft ze ervaring opgedaan binnen verschillende facetten van de financiële administratie. Ze zorgt voor het correct verwerken van de inkoop- en verkoopfacturen. Daarnaast zorgt ze voor een juist debiteurenbeheer en stelt ze de btw-aangiftes op. Ook is Selin ook nog verantwoordelijk voor de verlofaanvragen en ziekmeldingen. Op dit moment werkt zij 24 uur per. Ze wil graag fulltime werken en dit is niet mogelijk bij haar huidige werkgever. Daarom is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de financiële administratie.

Selin is een vriendelijke en representatieve jongedame. Selin is een integere en loyale werknemer en daarmee ook een echte teamplayer. Ze is leergierig en wil zich graag verder ontwikkelen binnen de financiële administratie.

Selin is per direct en voor 40 uur per week beschikbaar. Salarisindicatie van € 1.900,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

Werkzaamheden

  • Inboeken en controleren van facturen
  • Controleren van de bankafschriften en kasboeken
  • Aanvragen van loonheffingen en invoeren van de uren van werknemers

Functie

bedrijfsadministrateur

Leeftijd

21

Woonplaats

Salaris

€1.500 tot €2.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Exact online, Unit4, King, Excel en Word