Hamza (Assistent Accountant)

Hamza heeft recent zijn hbo-opleiding Bedrijfseconomie afgerond. Naast zijn opleiding heeft hij stage-ervaring opgedaan bij de Belastingdienst waar hij meehielp met het invullen van belastingaangiften. Daarnaast heeft hij als stagiair werkzaamheden verricht bij een leerwerk bedrijf om met behulp van een actieplan draagvlak te creëren onder Rotterdamse winkeliers en vastgoedeigenaren. Hij hielp ondernemers met administratieve werkzaamheden. Zijn afstudeeropdracht heeft hij afgerond bij een administratiekantoor waar hij een business plan heeft geschreven voor een vestiging in het buitenland. Hamza is cijfermatig erg sterk. Van kinds af aan heeft hij cijfers al interessant gevonden. Externe verslaglegging is ook een punt wat zijn interesse heeft. Hij zou dolgraag aan de slag willen bij een accountantskantoor als beginnend Assistent Accountant

Hamza is een een leuke, voorkomende bescheiden jongeman. Rond zijn tiende jaar is hij met zijn familie naar Nederland verhuisd vanwege betere toekomstperspectieven. Hamza spreekt keurig ABN en is erg gedreven. Naast zijn economische opleiding is het wel bijzonder te noemen dat hij een korte opleiding heeft genoten in de beveiliging. De reden hiervan was dat er een aantal vrienden van hem in de branche actief waren. Hij werd gevraagd en hiervoor was wel een bepaalde opleiding benodigd. Door altijd naast zijn studie te hebben gewerkt heeft Hamza geen studieschuld hoeven opbouwen. 

Hamza is per direct fulltime beschikbaar. Salarisindicatie € 2.100,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur). 

Werkzaamheden

Werkzaamheden waren gericht op het bieden van administratieve ondersteuning aan ondernemers in de winkelstraten Beijerlandselaan en Groene Hilledijk.

Functie

Assistent Accountant

Leeftijd

26

Woonplaats

barendrecht

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

ERP, Dynamics, SAP, Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint)