Silvester (Administratief medewerker)

Silvester is een financieel professional met ruim 16 jaar werkervaring. Na het vwo, is hij naar de universiteit gegaan. Na anderhalf jaar stopte hij met zijn studie en ging aan het werk als Financieel Medewerker. De eerste paar jaar zorgde Silvester voornamelijk voor de crediteuren- en debiteurenadministratie en het klaarzetten van betalingen. Na een aantal jaar ging hij de gehele administratie verzorgen voor een aantal productschappen. Zijn belangrijkste werkzaamheden hierin waren het controleren van de grootboek, het opstellen van kwartaalrapportages en jaarrekeningen en de controle op de afvloeiingsregeling. Door een politieke wijziging wordt de organisatie opgeheven en is Silvester vanaf 2015 in de afrondende fase en zorgt hij nog voor een aantal administraties van productschappen. In 2015 heeft Silvester ook zijn SPD afgerond, die hij in deeltijd volgde de afgelopen jaren. In 2018 loopt het project ten einde en daarom is Silvester op zoek naar een nieuwe functie binnen de financiële administratie.

Silvester is een vriendelijke man. Hij werkt accuraat en goed georganiseerd, waardoor zijn administraties kloppend zijn. Silvester is cijfermatig sterk en is erg leergierig, dat ook wel blijkt uit het afronden van zijn SPD. Daarnaast heeft hij een grote interesse in IT.  

Silvester heeft een opzegtermijn van een maand en is per direct beschikbaar voor 36 uur per week. Salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

Werkzaamheden

  • Ontwikkelen en samenvatten van kwartaalrapportages voor het ministerie van Economische Zaken 
  • Financiële controle op de afvloeiingsregeling van diverse Sociale Plannen van ongeveer 120 medewerkers 
  • Opstellen van diverse jaarrekeningen van 12 overgebleven administraties 

Functie

Administratief medewerker

Leeftijd

38

Woonplaats

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Exact (alle versies), Discoverer, Excel en Word