Jack (Hoofd Administratie)

Jack is een mensgerichte Financieel Manager met ruim 25 jaar ervaring als Financieel Manager. In '93 begon hij als Controller bij een textielbedrijf en startte hij zijn hbo-opleiding richting Bedrijfsadministratie. Na deze opleiding heeft hij ruim 13 jaar bij een automatiseringsbedrijf gewerkt als Financieel Manager, waarin hij eindverantwoordelijk was voor de gehele financiële administratie. Nadat dit bedrijf werd verkocht, vond hij een nieuw uitdaging bij een mondzorgorganisatie, waar hij de afgelopen 8 jaar als Financieel/ ICT manager heeft gewerkt. Inmiddels is het gehele proces zover geautomatiseerd, dat voor Jack het tijd vindt voor een nieuwe uitdaging. Hij zou graag in een organisatie terecht komen waarin hij zijn tanden kan zetten in het opzetten en beteren van de gehele financiële administratie.

Jack is te omschrijven als een sociaal en vriendelijk mensen-mens. Hij omschrijft zichzelf als een pragmatische manager die oog heeft voor samenwerking en kennisdeling. Hij haalt energie uit het scheppen van orde in de chaos en voelt zich er prettig bij als hij mensen bij elkaar kan brengen. Deze eigenschappen maken hem een ideale sparringpartner van de directie en een mooie overbrugging tussen de directie en de medewerkers.

Jack is 40 uur per week beschikbaar en hij heeft een maand opzegtermijn. Daarnaast heeft hij een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Implementatie van nieuw ERP-systeem (Exact Globe, Synergy en branchespecifieke zorgsystemen
  • Cashflow problematiek opgelost door declaraties via professioneel factoringbedrijf te laten lopen
  • Eindverantwoordelijk voor gehele financiële administratie
  • Sparringpartner van directie
  • Periodieke afsluitingen verzorgen
  • Managementanalyses opstellen

Functie

Hoofd Administratie

Leeftijd

54

Woonplaats

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels zeer goed in woord en geschrift. Duits zeer goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Exact Globe, Synergy, Unit 4, Excel