Melvin (Administratief medewerker)

Melvin is een enthousiaste jongeman die zijn mbo-opleiding Bedrijfsadministratie heeft afgerond. Toen Melvin zijn diploma behaald heeft, is hij aan de slag gegaan als Allround Administratief Medewerker. Hier maakte hij kennis met de financiële administratie en hij wilde hier dan ook graag in doorgroeien. Daardoor gaat hij naar een nieuwe werkgever en doet hij ervaring op binnen de crediteuren- en debiteurenadministratie, de loonadministratie en de kas- en bankbetalingen. Bij zijn huidige werkgever is Melvin vooral bezig het begeleiden van projecten en daarbij het aanvragen van subsidies en verwerken van declaraties. Doordat hij zich echt binnen de financiële administratie wil ontwikkelen, is hij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging als Allround Financieel Medewerker.

Melvin is een spontane en vriendelijke jongeman. Hij komt vlot en goed georganiseerd over en is door zijn communicatieve vaardigheden een prettige gesprekspartner. Daarbij is hij erg leergierig, dit blijkt wel uit het feit dat hij ook nog met een opleiding bezig is.

Melvin heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor 40 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

Werkzaamheden

  • Correct behandelen van subsidie-aanvragen
  • Verwerken van declaraties binnen het systeem 
  • Afspraken maken met de uitvoerders van de projecten
  • Correct verwerken van de facturen

Functie

Administratief medewerker

Leeftijd

27

Woonplaats

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Exact, King, Lawson, BIS