Marc (Medewerker financiële administratie, gemeente Utre)

Marc is een sociale en kundige financial van 25 jaar, woonachtig in Den Bosch. Na het behalen van zijn hbo-diploma richting Bedrijfseconomie is hij aan slag gegaan op de Samenstelpraktijk bij een accountantskantoor, waar hij een jaar ervaring heeft opgedaan. Daarna is hij in 2015 als Finance Professional aan slag gegaan bij een projectbureau, waarbij hij voor verschillende opdrachtgevers de financiële administratie gevoerd heeft en financieel advies heeft gegeven. Graag wil hij zijn financiële kennis nu verder inzetten bij een bedrijf waarin hij kan doorgroeien en voor langere tijd aan de slag kan blijven. Momenteel volgt Marc nog een Master opleiding richting Controlling. Een functie als Finance Manager of Business Controller bij een middelgroot bedrijf past het best bij zijn ambities op de langere termijn.

Marc is te omschrijven als een energieke en positieve jongeman. Hij is sociaal sterk en kan zich duidelijk uitdrukken en verwoorden. In zijn vrije tijd hockeyt Marc op hoog niveau en hij besteedt graag tijd en aandacht aan vrienden en sociale contacten. De liefde voor financiën is Marc niet per toeval aan komen waaien, zijn moeder geeft les op gebied van bedrijfseconomie. Al op jonge leeftijd wist Marc dat hij deze richting op wilde.

Marc heeft een maand opzegtermijn en is 36 uur per week beschikbaar (4 x 9 uur). Er moet rekening gehouden worden met een studieovereenkomst die hij heeft lopen bij zijn huidige werkgever. Marc heeft een salarisindicatie van € 3.000 bruto per maand, op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verschillende opdrachten uitgevoerd t.a.v. de financiële administratie
  • Het op orde brengen van de AO/ IC
  • Geven van advies op basis van analyses en rapportages
  • Opdrachten uitgevoerd voor onder andere gemeentes, retailorganisaties en verzekeraars

Functie

Medewerker financiële administratie, gemeente Utre

Leeftijd

25

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels zeer goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Sap, Navision, Accountview, Exact Online, Excel