Shanna (Medewerker Debiteuren)

Shanna heeft ruim 5 jaar ervaring opgedaan op de financiële administratie bij een internationale groothandel. Zowel debiteuren- als crediteurenbeheer is voor Shanna bekend terrein. In 2006 heeft Shanna de MEAO afgerond, waarna ze een lerarenopleiding richting Bedrijfseconomie gevolgd heeft. Haar passie gaat echter meer naar het voeren van de administratie en het hebben van klantcontact. De afgelopen jaren heeft Shanna verschillende tijdelijke projecten gedaan. Het liefst zou ze een financiële baan richting grootboekadministratie vinden voor langere tijd, waarin ze haar kennis kwijt kan en waarbij ze contact heeft met klanten.

Shanna is te omschrijven als een vrolijke en sociale dame. Ze is geordend en ze haalt voldoening uit het verbeteren van processen en zo efficiënt mogelijk werken. Hectiek is voor Shanna geen probleem, ze is sterk in het doorzien van chaos en weet gemakkelijke de rust te bewaren. Ze vindt sociaal contact met collega's erg belangrijk. Een team met een open cultuur is daarom voor Shanna het meest passend.

Verder is Shanna 32 uur per week beschikbaar (4 x 9 uur). Ze is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand, op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Advies en informatie verstrekken aan bestaande en nieuwe deelnemers
  • Dossiers compleet maken en vastleggen in administratie
  • Advies geven over producten en diensten

Functie

Medewerker Debiteuren

Leeftijd

33

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Excel