Jair (Informatie technologie)

Jair is een financieel professional met ruim 6 jaar werkervaring. Nadat hij zijn mbo-opleiding Bedrijfsadministratie heeft afgerond, is hij aan de slag gegaan als Financieel Medewerker. Hier zorgt hij in zijn eentje voor de boekhouding en stelt de maand,- kwartaal- en jaarafsluitingen, de balans en de verlies- en winstrekeningen op voor de Controller. Doordat zijn huidige werkgever gaat verhuizen is hij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij zou graag weer als Allround Financieel Medewerker aan de slag gaan bij een organisatie waar hij zich verder kan ontwikkelen.

Jair is een rustige en betrouwbare jongeman. Met Jair haal je een verantwoordelijke en allround inzetbare collega binnenboord. Hij is integer en loyaal naar zijn werkgever toe, dat wel blijkt uit de lange periode die hij bij zijn vorige werkgever heeft gezeten. Daarnaast volgt hij nu ook een Associate degree Accountancy, omdat hij qua kennis wil groeien en dit kan gebruiken bij een nieuwe organisatie.

Jair heeft een opzegtermijn van een maand en is voor 40 uur per week beschikbaar. Een passende salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

Werkzaamheden

  • Het voorbereiden en uitvoeren van de maand,- kwartaal- en jaarafsluiting
  • Zorgen voor een juiste grootboekadministratie
  • Verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer
  • Zorgen voor het crediteurenbeheer
  • Opstellen van de aangifte CBS (Intrastat), ICP en omzetbelasting 
  • Ondersteuning bieden bij de interne en externe audit

Functie

Informatie technologie

Leeftijd

31

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Exact, Afas, Excel en Word