Vivian (Controller)

Vivian is een ervaren financiële kracht met inmiddels 18 jaar ervaring binnen de accountancy. Ze heeft een SPD diploma en volgt momenteel een duale Master opleiding richting Finance & Control. Na vele jaren binnen de accountancy wil Vivian graag een stap maken richting het bedrijfsleven. Ze wil graag meebouwen aan een jonge organisatie en onderdeel zijn van de dynamiek van een mkb-bedrijf. Een functie als Financieel Manager of Controller zou het beste bij haar ambities passen.

Vivian is te omschrijven als een loyale en sociale dame. Ze is overtuigend en feitelijk in haar communicatie. Binnen haar huidige werk is ze gewend aan hectiek en snelheid. Ze adviseert klanten en weet zich in veel verschillende situaties in te leven. Orde scheppen in de chaos is daarmee haar motivatie. Ze vindt het leuk om procedures aan te scherpen en daarmee het rendement te verhogen.

Vivian is 34 uur per week beschikbaar en ze heeft een maand opzegtermijn. Daarnaast heeft ze een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand, op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Advisering diverse financiële en fiscale zaken van eigen cliëntenportefeuille
  • Advisering tussentijdse rapportages en resultaatoverzichten
  • Advisering inrichting administratie en AO/IC
  • Cashflowplanning, herstructureringen, groeistrategieën
  • Coaching van en leiding geven aan assistenten
  • Review werkzaamheden van assistenten en het geven van training (on-the-job en in teamverband)
  • Procesverandering, procesvoortgang en kwaliteitsbeheersing administraties zowel intern gevoerd als in samenwerking met cliënten

Functie

Controller

Leeftijd

36

Woonplaats

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels zeer goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Unit-Audition, Financiel Data Suite, Fiscaal Gemak, Exact Online & Globe, PSA+, Visionplanner, Excel