Eva (Controller)

Eva heeft ruime ervaring met boekhouding. Van 2004 tot 2016 heeft ze gewerkt bij een horeca-exploitatie met ruim 100 vaste medewerkers. Hier was ze de rechterhand van de Directeur. Ze was in deze rol verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie, salarisadministratie en de AO/IC. Ze heeft een afgeronde masteropleiding en beschikt over ruime kennis en ervaring. Momenteel werkt ze als Teamleider op het Shared Service Center van een grote glasfabriek. Doordat de procedures en processen behoorlijk vast liggen, merkt ze nu dat ze minder vrijheid en zelfstandigheid heeft in haar werk. Ze mist de dynamiek van een mkb bedrijf. Eva zoekt een baan als Financieel Manager waarbij ze als sparringpartner van de directie of het MT kan fungeren.

Qua type persoon is Eva te omschrijven als vrolijk, sociaal, adequaat en een echte doorzetter. Ze geeft strategisch advies op basis van gefundeerde argumenten en is sterk in het scheppen van orde. Ze voelt zich het meeste prettig binnen een platte en sociale organisatie waarin de mens centraal staat en waarbij ze als sparringpartner van de direct of het MT kan fungeren.

Eva is 32 tot 36 uur per week beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand, op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Balance sheets opstellen en SOX controles uitvoeren
  • Eindverantwoordelijke Payroll eigen personeel (358 werknemers)
  • Coördinatie month-end-closing process en reporting USA
  • CBS aangiftes, BTW/ICP aangiftes en verpakkingsbelasting Nederland/ Duitsland
  • Contacten met accountant
  • Intercompany afstemming met Portugal, Mexico, USA en China

Functie

Controller

Leeftijd

49

Woonplaats

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Unit 4 Multivers, Exact Globe en Exact DOS, Twinfield Compleet, JD Edwards, Marc, Prins, Excel