Diego (Business Analist)

Diego werkt momenteel bij een internationaal bedrijf dat zich specialiseert in veilingen voor machines. 11 jaar geleden is hij er gestart als Accounting Associate. Na 2 jaar is hij doorgegroeid naar Business Controller, waarin hij verantwoordelijk was voor een jaarlijkse omzet van 120 miljoen euro.  Na 4 jaar in deze rol te hebben gewerkt, werd zijn functie uitbesteed naar een collega in Spanje, waardoor Diego doorstroomde naar een functie als Senior Accountant. Zo veranderde zijn werkzaamheden meer richting de boekhouding en het grootboek. Een functie als Business Controller past echter meer bij Diego, omdat hij graag bezig is met strategie, probleemoplossing, verbetering en het maken van analyses. Daarom is Diego nu latent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Business Controller.

Diego is te omschrijven als een ambitieus en sociaal type. In 20115 ging hij aan de slag bij zijn huidige werkgever en heeft zich binnen dit bedrijf enorm ontwikkeld. Als kind hielp hij al mee in het bedrijf van zijn vader, een groothandel in Argentinië. Hij heeft hier ruim 15 jaar meegewerkt in de verkoop, op de financiële administratie en in de logistiek. Hierdoor is heeft Diego veel geleerd over verschillende bedrijfsprocessen, wat hem erg allround heeft gemaakt. Diego is opgewekt, kennisrijk en sterk in zijn communicatie. Hiermee maakt hij zich tot een sterke sparringpartner voor het MT en een goede coach voor de medewerkers.

Diego heeft een opzegtermijn van 1 kalendermaand en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.600,- bruto per maand, op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het toezicht houden op de afdelingen debiteuren- en crediteuren
  • Coachen van financieel medewerkers
  • Coördineren van en rapporteren over werkzaamheden rondom maand- en kwartaalafsluiting
  • Analyseren en controleren van jaarrekeningen, rekening houdend met IFRS, US GAAP en SOx

Functie

Business Analist

Leeftijd

38

Woonplaats

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands zeer goed in woord en goed in geschrift. Engels zeer goed in woord en geschrift. Spaans uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Excel zeer goed. Oracle zeer goed. Sales Force goed. IBM Cognos goed.