Guus (Controller)

Guus is een ervaren Controller met veel kennis van productie en industrie. Daarnaast heeft hij een WO (Master) diploma richting Bedrijfseconomie, met als afstudeerrichting Organisatie en Strategie. Hij heeft ruim 16 jaar gewerkt bij een groot plaatbewerkingsbedrijf. Hier was hij verantwoordelijk voor de complete administratieve organisatie en interne controle. Hij rapporteerde aan de directeur en gaf strategisch advies. Guus wist van elk onderdeel van het gehele productieproces exact wat de kosten waren. Hierdoor stelde hij zichzelf in staat om dit proces in de loop van de jaren steeds efficiënter in te richten en daarmee de kostprijs enorm terug te brengen. Na een mooie staat van dienst is het bedrijf door verkeerde beslissingen van derden toch failliet gegaan en overgenomen door een andere organisatie. Hierdoor werd Guus boventallig. Guus is op zoek naar een productiebedrijf waar hij zijn kennis en kunde als Controller wederom kan inzetten.

Guus is te omschrijven als een rustige, sociale man. Hij haalt energie uit het in kaart brengen van processen en het verbeteren hiervan. In zijn carrière heeft Guus veelal op directieniveau gewerkt. Hij stuurt een bedrijf bij voorkeur bottom-up aan. De meeste praktische kennis en de beste ideeën zitten immers vaak bij de uitvoerende medewerkers. Als Guus alle informatie heeft verzameld die hij nodig heeft, gaat hij voor u aan de slag om de processen te verbeteren en de winstgevendheid van uw organisatie te vergroten.

Guus is fulltime beschikbaar en kan per direct starten. Hij heeft een salarisindicatie van €5.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Mede verantwoordelijke voor de AO/IC
  • Ondersteunen van de Controller bij het maken van financiële analyses
  • Zorgdragen voor het vaststellen van de kostprijzen
  • Bewaken van liquiditeitsontwikkelingen

Functie

Controller

Leeftijd

48

Woonplaats

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels zeer goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

ISAH, Account View, Multivers, Exact, Excel