Anne (Financieel- administratief medewerker)

Anne is sinds 6 jaar werkzaam bij een middelgroot callcenter als Allround Financieel Medewerker. Ze is verantwoordelijk voor onder andere crediteuren- en debiteurenbeheer, salarisadministratie en het ondersteunen bij HR werkzaamheden zoals contracten beheren en ziekmeldingen verwerken. Omdat de eigenaar haar schoonvader is, heeft ze veel verantwoordelijkheid gekregen en daarmee enorm veel geleerd. Ze heeft in 2002 de Hogeschool afgerond, gericht op inkoop- en verkoopmanagement. Om zakelijk en privé beter te scheiden, zoekt ze nu een baan als Financieel Medewerker bij een nieuwe werkgever.

Anne is een vrolijke, sociale dame. Ze voelt zich het prettigst in een organisatie waarin ze veel verantwoordelijkheden heeft. De afgelopen 9 jaar heeft ze functies bekleed waarin ze veel zelf heeft mogen en moeten en mogen regelen. Ze wordt het gelukkigst van het scheppen van orde en duidelijkheid. Ze hoeft niet per se in een gespreid bedje terecht te komen, want ze organiseert de zaken graag zelf.

Anne is 24 tot 28 uur per week beschikbaar en heeft een maand opzegtermijn bij haar huidige werk. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie als rechterhand van de directeur
  • Debiteuren- en crediteurenadministratie en salarisadministratie
  • Analyseren van financiële administratie en het traceren en oplossen van fouten hierin
  • Mede verantwoordelijke voor het opstellen van arbeidsovereenkomsten, ziekmeldingen en ondersteunen met overige HR zaken

Functie

Financieel- administratief medewerker

Leeftijd

36

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels zeer goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Afas Profit, Navion, Excel