Valerie (Controller)

Valerie is een financieel professional met bijna vijftien jaar werkervaring en een afgeronde hbo-opleiding. Tijdens haar studie heeft ze werkervaring opgedaan bij één van de Big4 accountantskantoren. Na de afronding van haar opleiding, is Valerie gestart binnen het bedrijfsleven en heeft de nodige ervaring opgedaan als Controller. Tijdens haar werkzaamheden heeft ze ook nog de opleiding Qualified Controller en de pre-master Management & Control afgerond.

Valerie heeft in het begin van haar carrière ervaring opgedaan in het opstellen van financiële rapportages op, zoals de maand,- kwartaal- en jaarafsluitingen en de jaarrekening. Daarnaast stelde zij budgetten op en deed de forecasting. Na enige tijd besloot Valerie om binnen de detachering te werken en heeft hier bij drie grote internationale organisaties ervaring op gedaan op het gebied van financieel- en projectcontrolling. De afgelopen jaren heeft zij gewerkt als Controller en Hoofd Administratie. Valerie gaf leiding aan 5 financieel medewerkers en was verantwoordelijk voor de financiële rapportages naar de directie. Door een reorganisatie is zij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging als Controller of Hoofd Financiële Administratie voor 32 uur in de week.

Valerie is een zeer vriendelijke vrouw. Ze beschikt over veel financiële kennis en weet heel goed prioriteiten te stellen. Door haar verantwoordelijkheidsgevoel en resultaatgerichtheid weet zij deadlines te behalen. Ze kan goed leidinggeven aan haar team en waar nodig is Valerie streng.

Valerie is per direct beschikbaar voor 32 uur per week. Salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).  

Werkzaamheden

Functies gehad van Hoofd-Administratie en Controller

  • Verantwoordelijk voor het besturen en beheersen van de financiële administratie
  • Leidinggeven aan 5 financiële medewerkers
  • Verantwoordelijk voor de maand,- kwartaal- en jaarafsluitingen
  • Verantwoordelijk voor de saldoverklaringen en balansanalyses
  • Adviseren over budgetten en optimalisaties
  • Implementatie van een nieuwe financiële en uren rapportagetool

Functie

Controller

Leeftijd

40

Woonplaats

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Spaans goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Oracle, SAP, Exact, Accountview, Excel en Word.