Sem (Belastingadviseur)

Sem heeft een bedrijfseconomische en fiscale achtergrond. Hij heeft een indrukwekkende opleidingsachtergrond met 2 bachelors en 3 WO masters afgerond. Doordat hij in de crisis afstudeerde, besloot hij verder te studeren en heeft daarnaast altijd parttime gewerkt. Inherent aan zijn studies heeft hij stage gelopen bij één bij de big 4 accountantskantoren.

Sem heeft parttime ervaring opgedaan als Financieel Medewerker in het verzorgen van het crediteuren- en debiteurenbeheer. Daarnaast hij heeft een jaar fulltime gewerkt als Belastingadviseur bij één van de grootste advocatenkantoren binnen Nederland. Hier verzorgde hij de inkomsten- en vennootschapsbelasting voor diverse bedrijven. De afgelopen drie jaar heeft hij naast zijn studies parttime gewerkt binnen de financiële administratie en als Juridisch Medewerker. Nu hij klaar is met studeren wil hij zich graag verder ontwikkelen als allround financieel professional binnen een administratie- of accountantskantoor.

Sem is een vriendelijke man. Hij is realistisch en weet dat hij binnen de financiële administraties nog veel te leren heeft. Sem werkt gestructureerd, waardoor hij zijn deadlines weet te behalen. Hij is ambitieus en leergierig en wil zich graag als allround financieel professional verder ontwikkelen. Wanneer hij die mogelijkheid krijgt, heb je met hem een goede en leergierige collega in huis voor de lange termijn.

Sem is per direct beschikbaar voor 40 uur per week. Salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur). 

Werkzaamheden

1 dag per week werkzaam

  • Voorbereiding van opstellen van adviezen en conclusies over belasting casussen
  • Analyseren van nieuwe en bestaande wet- en regelgeving
  • Ondersteunen op de financiële administratie

Functie

Belastingadviseur

Leeftijd

30

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Excel en Word goed