Jaap (Financieel Medewerker)

Jaap heeft inmiddels al veel geleerd over boekhouden in zijn functie als Financieel Medewerker bij een grote logistieke dienstverlener. Daarnaast heeft hij in 2013 de hbo-opleiding Bedrijfseconomie afgerond. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor het opschonen van de debiteuren- en crediteurenlijsten en is hij intern het eerste aanspreekpunt voor alle facturen. Daarnaast doet hij de BTW aangiftes, maakt hij wekelijkse betaalprognoses en ondersteunt hij de Financieel Directeur bij de jaarafsluiting. Jaap heeft intussen dus veel kennis en ervaring opgedaan en wil graag een volgende stap maken in zijn carrière. Hij zou zich graag verder willen ontwikkelen als Assistent Controller. Hiervoor is binnen zijn huidige werkgever geen ruimte, waardoor Jaap op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Jaap is een vlotte en spontane jongen van 27 jaar. Hij geeft training aan een jong voetbalelftal en is zelf ook fanatiek voetballer in het 1e elftal. Qua persoonlijkheid is hij te omschrijven als sociaal, optimistisch en geordend. Hij gelooft erin dat structuur en discipline altijd lonen. Dit is ook zichtbaar in zijn cv. Hij legt de lat graag hoog voor zichzelf en heeft de ambitie om door te groeien naar Controller of Financieel Manager.

Jaap is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 kalendermaand bij zijn huidige werkgever. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Dagelijks bijwerken van ontvangen en betaalde bankposten
  • Opschonen van debiteuren- en crediteurenlijsten
  • Inboeken van holdingfacturen
  • Maken van BTW aangiftes
  • Betaalprognoses op wekelijkse basis
  • Ondersteunen bij jaarafsluiting

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

27

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels zeer goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Excel, BASware, Hyperion