Kevin (Salarisspecialist)

Kevin is bijna acht jaar geleden in dienst getreden van een allround  salarisservice bureau voor grote, midden- en kleinbedrijven. Hij weet inmiddels als de beste hoe je, conform verschillende cao's, salarissen verwerkt. Hij fungeert dagelijks als vast contactpersoon voor verschillende administratiekantoren. Daarnaast stuurt hij negen mensen aan en geeft hij advies rondom verbeter processen en procedures. Kevin is toe aan een andere werkomgeving en zoekt een functie als Salarisadministrateur bij een kantoor waar hij voor langere tijd aan de slag kan. 

Kevin is een vriendelijke en prettige gesprekspartner. In de afgelopen jaren heeft hij zich echt ontwikkelt tot salarisspecialist. Je merkt direct tijdens een gesprek dat hij kennis van zaken heeft rondom dit specialisme. Kevin is leergierig en behulpzaam. Door zijn prettige manier van communiceren is hij erg toegankelijk.

Kevin heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur). 

Werkzaamheden

  • Het verwerken en versturen van salarissen met verschillende cao's, zoals Beroepsgoederen Vervoer, Bouw, Schilder, Kapper, et cetera.
  • Beantwoorden van alle vragen over de salarisverwerking en cao's.
  • Het bieden van ondersteuning rondom journaalposten en juiste aansluitingen in het boekhoudpakket.
  • Het controleren en aansturen van de aanlevering naar BPF Schilders.
  • Advies geven in het verbeteren van het systeem en procedures.
  • Het maken van pro-forma berekeningen.

Functie

Salarisspecialist

Leeftijd

32

Woonplaats

zoetermeer

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

Microsoft office (Word, Excel, PowerPoint), Raet