Simone (Junior belastingadviseur)

Simone heeft, inherent aan haar hbo-opleiding Fiscaal Recht en Economie, stage gelopen bij een accountants- en belastingadvieskantoor. Dat beviel van beide kanten zo goed dat zij vier jaar geleden in dienst trad en hier tot op heden werkt als Belastingadviseur. Daarnaast heeft zij aan de universiteit haar Master Fiscale Economie behaald en volgt zij momenteel het vaardighedentraject bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. 

Simone heeft inmiddels ruime kennis rondom het opstellen van complexe aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. Daarnaast verstrekt zij fiscale adviezen over herstructureringen, inbreng onderneming in een BV, overdracht vermogen naar een volgende generatie en bedrijfsopvolging. Simone is toe aan een andere werkomgeving en zou graag als Bedrijfs-fiscalist aan de slag gaan.

Simone is een zeer voorkomende jonge vrouw. Ze is communicatief erg sterk en is in staat om, in duidelijke en begrijpelijke taal, zaken te verwoorden. Simone is gedreven en maakt zich kennis snel eigen. Haar tot dusver genoten opleiding en haar werkervaring in combinatie met haar leeftijd getuigen hiervan. 

Simone heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Salarisindicatie van € 3.250,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur). 

Werkzaamheden

  • Het voorbereiden van fiscale adviezen, zoals herstructurering, inbreng onderneming in een BV, overdracht vermogen naar volgende relatie en bedrijfsopvolging
  • Het opstellen van complexe aangiften inkomsten en vennootschaps

Functie

Junior belastingadviseur

Leeftijd

24

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

Microsoft office (Word, Excel, PowerPoint), Unit4 Business Suite, Unit4 Fiscaal Gemak