Jos (Accountant,Accountant Medewerker,Administrateur,As)

Het is nooit te laat om jezelf te vinden. Met deze instelling is Jos recent gestart aan een coaching traject om te achterhalen wat hij nu echt wilt gaan doen en wat er bij hem past. In 2006 is hij gestart in zijn eerste financiële functie. In de afgelopen jaren heeft hij diverse functies mogen bekleden denk hierbij aan: (Assistent) Accountant, Financieel Accountmanager, (Assistent) Controller en Hoofd Financiële Administratie. Jos heeft veel tijdelijke opdrachten gehad en is nu samen met Extra Talent op zoek naar een vaste baan waar hij zich intern verder kan ontwikkelen. Hij zou graag aan de slag gaan als Financieel Manager of als Financial/Business Controller. 

Jos is een fijne collega om mee te werken. Hij is enthousiast en weet mensen met elkaar te verbinden. Zijn collega’s beschrijven hem als sociaal, open en behulpzaam. Tevens beschikt Jos over uitstekende communicatieve vaardigheden en is hij direct en open in zijn communicatie. 

Jos is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 5.000,- bruto per maand. 
 

Werkzaamheden

Ad-hoc casussen behandelen;
Maken van analyses;
Systeem analyses ter bevordering van verbeteren te maken boekingen.

Functie

Accountant,Accountant Medewerker,Administrateur,As

Leeftijd

41

Woonplaats

Nederlands en Engels: Goed

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands Woord: Goed Nederlands Geschrift: Goed Engels Woord: Goed Engels Geschrift: Goed Duits Woord: N/A Duits Geschrift: N/A Frans Woord: N/A

Computervaardigheden

MS-Office, Oracle, Business Objects, AccountView, Audition, Millogic