Kanika (Boekhoudkundig medewerkster)

Kanika is een jongedame met een afgeronde diploma Bedrijfsadministratie en al bijna 10 jaar werkervaring binnen de financiële administratie. Inherent aan haar opleiding volgde ze een stage waar ze daarna gelijk in dienst mocht treden. De afgelopen jaren heeft ze ervaring opgedaan binnen de crediteuren- en debiteurenadministratie. Ook zorgt ze voor de grootboekrekeningen met de maandelijkse reconciliatie, saldoverklaringen en de betalingen. Doordat haar huidige werkgever ging verhuizen werd de reisafstand voor haar te lang, waardoor ze op zoek ging naar een nieuwe werkgever. Bij haar huidige werkgever heeft ze een takenpakket dat niet voldoet aan wat ze voor aanvang hebben afgesproken. Daarom is ze nu weer op zoek naar een nieuwe uitdaging als allround financieel medewerkster.

Kanika is een spontane en enthousiaste jongedame. Ze is direct in haar communicatie en je weet precies wat je aan haar hebt. Wat haar bijzonder maakt is dat ze ook heel nauwkeurig te werk kan gaan. Wanneer ze binnen een allround financiële functie kan werken, heb je een hele goede collega aan haar.

Kanika heeft een opzegtermijn van een maand en beschikbaar voor een functie van 40 uur per week. Salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

Werkzaamheden

  • Verzorgen van de crediteurenadministratie

Functie

Boekhoudkundig medewerkster

Leeftijd

29

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Exact, Accountview, Oracle, Excel en Word