Stephanie (Financieel Medewerker)

Stephanie is een Fiscalist met acht jaar werkervaring en afgeronde hbo-opleiding Fiscale Economie. Na het afronden van haar opleiding Bedrijfsadministratie werkt ze een aantal jaar bij administratiekantoor waar ze de boekhouding voor diverse Mkb organisaties verzorgde. Dit was het niet helemaal haar ding en daarom ging ze de opleiding Fiscale Economie volgen. Inherent aan haar opleiding volgde ze een stage bij één van de Big 4 accountantskantoren, waar ze ook nog als student werkte.

Stephanie heeft ervaring opgedaan in het verzorgen van diverse fiscale aangiftes, zoals vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, omzetbelasting, loonbelasting en dividendbelasting. Dit doet zij voor diverse internationale klanten. Ook stelt ze bezwaarschriften op en onderhoudt ze het contact met haar klanten en de belastingdienst. Op dit moment is Stephanie op zoek naar een nieuwe uitdaging als Fiscalist waar ze zich verder kan ontwikkelen.

Stephanie is een vriendelijke vrouw, die over veel kennis binnen de fiscaliteit beschikt. Ze is proactief en is stressbestendig. Ze is heel loyaal, dat ook wel blijkt uit de lange periode dat ze bij haar huidige werkgever werkt.

Stephanie heeft een opzegtermijn van een maand en is voor 40 uur in de week beschikbaar. Salarisindicatie van € 3.450,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).  

Werkzaamheden

  • Opstellen van de aangiften vennootschapsbelasting voor diverse internationale klanten
  • Verzorgen van de omzetbelasting voor diverse klanten
  • Verzorgen van de inkomstenbelasting
  • Verzorgen van de loonbelasting
  • Verzorgen van de dividendbelasting
  • Controleren van aanslagen en het opstellen van bezwaarschriften 

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

35

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Excel en Word