Roan (Hoofd Administratie)

Roan heeft 25 jaar ervaring binnen de financiële wereld. In de loop van zijn carrière heeft hij zich van Bedrijfseconoom ontwikkelt tot Financieel Manager op directieniveau. Hij heeft onder andere ruim 14 jaar als Financieel Manager Business Controller gewerkt bij een organisatie van ongeveer 100 medewerkers, die zich bezig hield met de productie en distributie van enveloppen. Hij gaf leiding aan de financiële afdeling en was lid van het MT. Hij stelde de jaarrekening op, onderhield de AO/IC, maakte analyses, begeleidde de IT afdeling en gaf strategisch advies aan de directie. Ook is hij betrokken geweest in het overzien van reorganisaties. Op deze positie voelt Roan zich prettig; processen verbeteren en strategische beslissingen nemen op basis van feiten en cijfers. Roan zoekt een functie waarin hij als Business Controller of financieel verantwoordelijke de touwtjes in handen kan nemen en een organisatie naar een hoger niveau kan tillen.

Roan is te omschrijven als een analytisch sterk en vooral optimistisch persoon. Hij houdt er van op om orde in de chaos te scheppen. In zijn carrière heeft hij geleerd dat hij van nature een coachende houding aanneemt. Hij is mensgericht en tegelijkertijd sterk in zijn overtuiging en mening. Hij baseert zich altijd op feiten en heeft een zelfverzekerde houding. Daarnaast is Roan een familiemens. Hij onderneemt graag veel met zijn gezin en twee zoons van 15 en 17 jaar. Hij traint een jeugd voetbalteam en is voorzitter van de voetbalvereniging. Hij is een sociaal en mensgericht type.

Verder is Roan per direct fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 6.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Leiding geven aan 8 medewerkers op finance en IT
  • Verantwoordelijke voor gehele AO/IC
  • Lid managementteam (MT)
  • Verslaglegging in US GAAP en Dutch GAAP
  • Verantwoordelijk rapportages, begroting
  • Bedrijfseconomische analyses maken
  • Gesprekspartner voor accountant, fiscus, banken en verzekeraars

Functie

Hoofd Administratie

Leeftijd

48

Woonplaats

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels zeer goed in woord en geschrift en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Cognos, Qlikview, Triton, RMS, Exact en Excel