Mason (Financieel Medewerker)

Mason is een jongeman met een afgeronde mbo-opleiding Bedrijfsadministratie. Inherent aan zijn opleiding volgt hij een stage bij een administratiekantoor waar hij daarna ook parttime blijft werken. Hij doet daar ervaring op met het verwerken van de administratie van diverse mkb klanten. Hij kon daar niet fulltime blijven werken en ging het bedrijfsleven in. Hier heeft hij de afgelopen jaren ervaring opgedaan in het opstellen van de maandafsluiting, cashflow rapportages en het verzorgen van de crediteuren- en debiteurenadministratie voor de verschillende entiteiten. Daarnaast verzorgt hij de Btw aangiftes. Doordat hij graag verder wil in de accountancy en hier ook een opleiding voor volgt, zou hij zich verder willen ontwikkelen binnen een accountants- en administratiekantoor.

Mason is een vriendelijke jongeman. Hij is doelgericht en gaat gedisciplineerd te werk, waardoor zijn administratie op orde is. Mason heeft de ambitie om Accountant te worden en wil daar ook alles aan doen. Wanneer hij de mogelijkheid heeft om zich te ontwikkelen, is hij een goede collega voor de lange termijn.

Mason heeft een opzegtermijn van een maand en is voor 40 uur per week beschikbaar. Salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

Werkzaamheden

  • Het verzorgen van de financiële administratie van de verschillende entiteiten
  • Rapporteren van de maandafsluiting aan het management
  • Rapporteren van de cashflow rapportage aan het management
  • Verzorgen van het debiteurenbeheer
  • Correct verwerken van de crediteurenadministratie
  • Het verzorgen van de btw-aangiftes
  • Bewaken van de voortgang van het betalingsproces
  • Verwerken van journaalposten in het grootboek en opschonen van tussenrekeningen

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

25

Woonplaats

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Exact online, Exact Globe, Excel en Word