Jolijn (Salarisadministrateur)

Jolijn heeft inmiddels zo'n 33 jaar ervaring met financiële administraties. De afgelopen 6 jaar heeft ze gewerkt binnen een grote productieorganisatie als Salarisadministrateur / Payroll Specialist. Ze heeft in 1991 haar MBA diploma behaald en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan met boekhouding. Omdat Jolijn de stap heeft gemaakt naar salarisadministratie, heeft ze in 2014 haar PDL diploma gehaald. In haar huidige rol verzorgt Jolijn zelfstandig de administratie van salaris- en salarisgerelateerde activiteiten met alle bijkomende werkzaamheden betreffende financiële administratie. Omdat haar gehele afdeling naar een nieuwe SSC in Polen is verhuisd, is ze inmiddels boventallig verklaard. Een uitdagende functie als Payroll Specialist / Salarisadministrateur past het beste bij Jolijns ambities.

Jolijn is te omschrijven als een sociale, zorgzame dame. Ze is accuraat en vindt zorgvuldigheid van haar werk erg belangrijk. Ze biedt daarnaast graag een luisterend oor aan anderen en stelt zich makkelijk open. In een functie op de salarisadministratie wordt met immers dagelijks met vragen bestookt, die allemaal op een juiste en correctie manier beantwoord moeten worden. Zelfstandig werken en actief met oplossing vindt Jolijn prettig. Ze is gewend om met een hoge werkdruk om te gaan en uit zichzelf met verbetervoorstellen te komen wanneer dit nodig is.

Jolijn is per direct en fulltime beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 4.600,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Zelfstandig verzorgen van de administratie van salaris- en salarisgerelateerde activiteiten
  • Grootboek, facturatie, debiteuren-/crediteurenbeheer
  • Aansturen 2 medewerkers
  • Controleren en analyseren grootboekrekeningen en verzorgen periodieke aansluitingen
  • Contacten met HR, de salarisprovider, Tax- en Finance afdelingen, Belastingdienst en diverse externe organisaties

Functie

Salarisadministrateur

Leeftijd

55

Woonplaats

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels zeer goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, BCS, ICS/ SOX, LEAN Basic en Excel