Erdan (Assistent Controller)

Erdan heeft 3 jaar lang als Controller gewerkt bij een klein bedrijf dat handelt in cartridges en toners. Daarna heeft hij de afgelopen 3 jaar gewerkt als (Assistent) Controller bij een groot, internationaal productiebedrijf in Tilburg. Bij deze organisatie werkt hij momenteel nog steeds. Hij rapporteert direct aan de CFO en is verantwoordelijk voor de dagelijkse continuïteit van de AO/IC. Hij verzorgt daarnaast de periodieke afsluitingen, maakt analyses en verzorgt de fiscale controle. Omdat de organisatie geen doorgroeimogelijkheden biedt, zoek Erdan een nieuwe financiële functie binnen een groot bedrijf, waarin hij zichzelf nog verder kan ontwikkelen. Een functie als Controller in een internationaal georiënteerde organisatie past het best bij zijn ambities.

Erdan is te omschrijven als een sociaal en positief ingesteld persoon. Hij voelt zich prettig in een positie waarin hij 'orde in de chaos' kan scheppen. Het verbeteren van processen en oplossen van problemen vindt hij erg leuk. Belangrijke kernwaardes waaraan Erdan waarde hecht zijn eerlijkheid en duidelijkheid. Met een hoge dosis en energie en een tikje humor maakt Erdan zich tot een prettige en pragmatische collega.

Erdan is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 2 kalendermaanden. Hij heeft een salarisindicatie € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de continuïteit van de AO/IC
  • Controle en volledige verantwoordelijkheid over de financiële afsluitingen volgens de wettelijke eisen (US GAAP, Sox)
  • Beheren van de lead maand, kwartaal- en jaarlijkse review processen
  • Samen het SSC de financiële controle activiteiten optimaliseren

Functie

Assistent Controller

Leeftijd

38

Woonplaats

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels zeer goed in woord en geschrift. Spaans goed in woord en geschrift. Turks uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Exact Online, Cognos, Hyperion, AS400, Excel