Elke (Assistent Controller)

Na het behalen van haar hbo bachelordiploma richting Bedrijfseconomie in 2016, is Elke aan de slag gegaan bij een groothandel in elektronica. Ze heeft zich in twee jaar tijd ontwikkeld van uitvoerende facturist tot Assistent Financieel Procesmanager. Ze is samen met twee collega's verantwoordelijk voor onder andere de maandafsluiting, het facturatieproces en de continue verbetering hiervan. Ze rapporteert rechtstreeks aan de procesmanager. Ze heeft veel interesse in een combinatie van finance en IT, en is daarom vorig jaar begonnen een masteropleiding Process Management & IT. Omdat haar huidige werkgever haar niet voldoende uitdaagt en de dagelijkse routines té geijkt zijn, zoekt Elke latent naar een nieuwe uitdaging waarmee ze zichzelf verder kan ontwikkelen. Ze is door haar kennis en ervaring zeer geschikt voor een (boekhoudkundige) functie die erop gericht is om de financiële processen te digitaliseren en automatiseren middels IT-toepassingen.

Elke is te omschrijven als een consistente en gedisciplineerde dame. Ze is kalm en kan goed tegen chaos en drukte. Ze is inmiddels zo'n drie jaar aan het werk en is er steeds meer achter aan het komen dat gezonde afwisseling wel wenselijk is. Ze vindt het prima om bepaalde routines aan te houden en begrijpt dat dit vaak ook nodig is. Echter zou ze graag haar eigen creativiteit en analytisch vermogen meer willen toepassen in haar werk. Hiervoor is bij haar huidige werkgever niet voldoende diepgang mogelijk.

Elke heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand, op basis van veertig uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie;
  • Ondersteunen bij de maandafsluitingen;
  • Opstellen en uitvoeren van financiële analyses voor het MT;
  • Dagelijkse lijsten met manco's in het financiële proces bijwerken;
  • Financiële processen inzichtelijk maken en verbeteren.

Functie

Assistent Controller

Leeftijd

25

Woonplaats

Veldhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels goed in woord en geschrift; Frans matig in woord, voldoende in geschrift

Computervaardigheden

SAP, Exact, Navision, Power BI, MS Office: Excel (gevorderd)