Lisa (Debiteurenbeheer)

Lisa heeft inmiddels 9 jaar ervaring met incassowerkzaamheden en debiteurenadministratie. Het grootste deel hiervan heeft Lisa als Incasso- en Executiemedewerker op een Woninghuur afdeling gewerkt. Ze is daarna als Debiteurenbeheerder gaan werken bij een staalbedrijf. Ze werkt inmiddels bij een grote vrachtwagenfabrikant op de debiteurenadministratie. Ze heeft veel verantwoordelijkheden en werkt veelal alleen. Met werkweken van 60 tot 70 uur per week, merkt ze dat ze graag wil overstappen naar een organisatie waar ze een uitdagende en zelfstandige rol heeft en meer stabiliteit heeft in haar werkuren.

Lisa is te omschrijven als een goedlachse en sociale dame. Ze is gek op de paardensport, mede omdat haar ouders een eigen paardenfokkerij hebben. Ze vindt het leuk om regelmatig naar PSV te gaan. In haar werk is ze secuur, zorgvuldig en ze zorgt altijd dat ze haar werk zo volledig mogelijk af krijgt. Daarnaast is openheid en eerlijkheid voor haar erg belangrijk. Ze neemt geen blad voor de mond en is duidelijk in haar communicatie.

Lisa heeft een opzegtermijn van 1 kalendermaand en is fulltime beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Contact met bewindvoerders en incassobureaus
  • Regelingen treffen
  • Schuldhulp voorstellen beoordelen
  • WSNP traject beoordelen
  • Afboekvoorstellen beoordelen
  • Incassotrajecten beoordelen

Functie

Debiteurenbeheer

Leeftijd

29

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels zeer goed in woord en geschrift. Duits zeer goed in woord en goed in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Eurodossier, OTHO, KVK, Kadaster, Excel