Erben (Debiteurenbeheerder)

Erben is een ervaren en kundige Debiteurenbeheerder. De afgelopen 5 jaar heeft hij gewerkt op de debiteurenadministratie bij een middelgrote verzekeraar. Hij is verantwoordelijk het afboeken van bankafschriften, aanmaningen opbouwen en versturen en het telefonisch en via mail te woord staan van klanten en tussenpersonen. Daarnaast maakt hij managementrapportages en gaf advies aan het MT. Omdat de functie geen doorgroeimogelijkheden bevat, wil hij graag zijn horizon verbreden bij een nieuwe werkgever.

Erben is een sociaal en nauwkeurig type. Als Debiteurenbeheerder is empathie en accuratesse erg belangrijk. Deze eigenschappen passen erg goed bij Erben, zo blijkt ook uit zijn referentie. Verder is Erben in zijn vrije tijd actief als secretaris bij voetbalvereniging en is hij nauw betrokken bij de jeugdteams. Daarnaast is hij actief binnen de gemeenteraad. Kortom, een bezig type die zich graag inzet voor de medemens.

Erben heeft een opzegtermijn van 2 kalendermaanden en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Debiteurenbeheer in de breedste zin van het woord
  • Bankafschriften afboeken, aanmaningen opbouwen en versturen
  • Het telefonisch en via mail te woord staan van klanten en tussenpersonen
  • Contacten onderhouden met incassobureaus in verband met niet te innen vorderingen
  • Managementrapportages maken en advies geven aan MT

Functie

Debiteurenbeheerder

Leeftijd

42

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels zeer goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Anva, Excel