Ivo (Financieel Medewerker)

Ivo heeft al enkele jaren werkervaring in de financiële administratie. In 2012 startte als stagiaire bij een vastgoedbedrijf. Omdat het goed beviel, is hij hierna als werknemer aangenomen en heeft hij zich bezig gehouden met het gehele inkoopproces. Denk hierbij aan de verkoopfacturatie, bank en kas boeken, werkuren invoeren, uitzendbureau's betalen en het maken van weekrapportages. In 2015 begon hij bij een ander vastgoedbedrijf, waar hij verantwoordelijk werd voor het bijhouden van alle dagboeken en de daarbij behorende grootboekadministratie. Omdat hij graag meer wilde leren, is hij in 2017 gestart aan een voltijd mbo4-opleiding. Inmiddels is hij hiermee klaar en zoekt hij een volwaardige baan binnen de financiële administratie.

Ivo is te omschrijven als een vrolijke en sociale jongen. Hij houdt van voetbal en in zijn vrije tijd produceert hij muziek en werkt hij af en toe als DJ. Omdat hij al van jong af aan wist dat hij goed was met cijfers, was de keuze voor een financiële opleiding makkelijk. Omgaan met hectiek en drukte is voor Ivo geen punt. Hij is van nature bedachtzaam en rustig. Hij benadrukt in ons gesprek dat hij eenvoudig het overzicht bewaart en orde in de chaos kan scheppen. Natuurlijk wil hij nog veel leren en zou een mooie startersfunctie binnen een dynamische omgeving voor hem ideaal zijn.

Ivo is fulltime en per direct beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Controles uitvoeren op de grootboekadministratie
  • Verkoopfacturen maken, kas en banken boeken
  • Verantwoordelijk voor alle inleenuren de betalingen aan uitzendbureaus
  • Diverse liquiditeitsoverzichten en weekrapportages maken voor de projectadministratie

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

23

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels zeer goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Excel, Exact, Twinfield