Rick (Financieel Medewerker)

Rick heeft inmiddels zo'n 18 jaar ervaring op de financiële administratie. De afgelopen 9 jaar heeft hij gewerkt bij een groot schoonmaakbedrijf, waar hij verantwoordelijk is voor de crediteurenadministratie. Zijn werk bestaat hoofdzakelijk uit de facturatie, het verwerken van mutaties en het beheren en archieveren van het crediteurenbestand. Daarnaast is hij sinds 2016 ook verantwoordelijk voor het contractbeheer. Hij beheert het proces vanaf het tekenen van de offerte tot het sturen van de factuur. Omdat zijn afdeling is verhuisd naar Heerlen, was het voor hem geen optie om in dienst te blijven. Daarom zoekt hij nu een nieuwe uitdaging op de financiële administratie.

Rick is een sociale en vrolijke man. Hij neemt thuis het grootste gedeelte van de opvoeding van de kinderen op zich, waardoor de afspraak is ontstaan dat Rick parttime werkt. Rob is een mensen-mens. Hij vindt het belangrijk om zich dienstbaar op te mogen stellen naar anderen. Een afdeling waarin hij interactief met anderen kan samenwerken, past hem dan ook het beste. Verder raakt Rick erg gemotiveerd van het brengen van orde in de chaos. Hij doorziet fouten snel en laat niet los tot het is opgelost en verbeterd.

Rick is per direct en 24 uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van €2650 bruto per maand, op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Facturatie en crediteurenadministratie verzorgen en het verwerken van mutaties in het systeem
  • Contractbeheer van offerte tot facturatie
  • Leveranciers te woord staan met vragen over contracten en facturen
  • Analyses uitvoeren en controles doen op crediteurenproces

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

42

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels zeer goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Navision, Oracle, Acto, Exact, AS400, Excel