Gijs (Assistent Controller)

Gijs is begin dit jaar afgestudeerd aan de Hogeschool richting Bedrijfsmanagement MKB. Hij heeft zijn afstudeerstage gedaan bij een bouwbedrijf, waar hij onderzoek deed naar logistieke processen en het inkoopsysteem. Daarvoor heeft ook stage gelopen bij een farmaceutisch bedrijf, waar hij verantwoordelijk was voor het opschonen van datamanagement en het maken van calculaties voor tendertrajecten van verschillende transporteurs. Tijdens zijn opleiding ging zijn interesse uit naar Bedrijfseconomie. Hij heeft een sterke voorkeur voor financiële processen en wil zich daarom graag verder ontwikkelen op het gebied van bedrijfsadministratie. Een functie als Financieel Medewerker past daarom het beste bij Gijs zijn ambities.

Gijs is een rustige, beheerste jongeman. Hij is geordend en gestructureerd en houdt er van om overzicht te hebben. Hij heeft lange tijd bij de supermarkt gewerkt en is inmiddels voelploegleider, waarbij hij een groep vakkenvullers aanstuurt. Hij is sociaal en netjes in de omgang met klanten en collega's. Hij vindt het immers leuk om samen te werken en het beste uit een team te halen. Deze zaken zijn voor hem belangrijk bij een nieuwe baan. Hij vindt het prima om veel uitvoerende taken te krijgen, maar wil ook graag ontwikkelen en doorgroeien.

Gijs heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van €2.100 bruto per maand, op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Onderzoek gedaan naar inkoop en logistieke processen
  • Bepalen welke producten geschikt zijn voor het Kanban systeem

Functie

Assistent Controller

Leeftijd

23

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels zeer goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Excel, SPSS, ISAH