Rogier (Financieel Medewerker)

Rogier werkt als Assistent Accountant bij een middelgroot Accountantskantoor in Eersel. Hij is verantwoordelijk voor het verwerken van facturen, kas en bank en het dagelijkse contact met klanten. Daarnaast verzorgt hij BTW aangiften, werkt hij periodecijfers uit en stelt hij de jaarrekeningen op. Hij heeft in 2015 de opleiding Bedrijfsadministrateur afgerond op mbo niveau 4 en hij heeft middels verschillende stages al veel financiële kennis opgedaan. Hij heeft de ambitie om zichzelf verder te ontwikkelen en een duale hbo-opleiding te volgen. Omdat hij merkt dat hij binnen de Accountancy veelal in grote lijnen werkt en veel switcht tussen bedrijven, wil hij graag overstappen naar het bedrijfsleven. Hij wil meer verdieping in de financiële administratie en is daarom op zoek naar een functie als Financieel Medewerker of Assistent Controller.

Rogier is een sociale en beleefde jongen. Hij kan zichzelf goed verwoorden in het gesprek en geeft aan dat hij graag in teamverband werkt in een ondersteunende rol. Hij houdt van structuur en duidelijkheid. Hij is van nature iemand die sterk is in procesmatig denken en die orde kan scheppen in de chaos. Het prettigst voelt hij zich in een functie waarin hij andere kan ondersteunen en van dienst kan zijn.

Rogier is fulltime beschikbaar en heeft 2 weken opzegtermijn. Hij heeft daarbij een salarisindicatie van €2.400 bruto per maand, op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Het opstellen van de jaarrekening en verwerken van de inkoop/verkoopfacturen, kas en bank
  • Het verzorgen van de BTW/ICP aangiften en uitwerken van de periodieke cijfers
  • Het beoordelen van de openstaande posten lijst van zowel de debiteuren als de crediteuren
  • Het voorbereiden van de aangifte inkomstenbelasting;
  • Telefonisch contact met de belastingtelefoon en helpdesk verschillende softwarepakketten

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

24

Woonplaats

Eersel

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Unit 4 Multiverse, Basecone, Twinfield, Exact Online, Gravita