Martin (Controller)

Martin heeft ruim 35 jaar ervaring als Business- en Projectcontroller met een focus op bouw gerelateerde organisaties, waarvan de afgelopen jaren op ZZP-basis. Tijdens deze ervaringen heeft Martin zich vaak bezig gehouden met het opstarten van nieuwe financiële afdelingen en het inrichten van meer sturing op bestaande afdelingen. Dit deed hij aan de hand van de implementatie van nieuwe systemen en de integratie van reeds aanwezige. Voorbeelden hiervan zijn de pakketselectie tot aan implementatie van Baan IV en de afstemming van werkelijke bedrijfsprocessen met de vastlegging hiervan in SAP. Hierdoor versterkt hij deze processen in de toekomst met de inrichting van Business Intelligence systemen die nu en later het verschil maken. Martin heeft over de jaren heen aan het roer gestaan van verschillende succesvolle verandertrajecten op dit gebied. Hij is momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging in een overkoepelende functie, waarbij hij zijn relevante ervaring, kennis en vooral inzicht kwijt kan.

Martin is een rustige man met duidelijke ambities. Met een rijke portie doorzettingsvermogen zal hij de financiële organisatie binnen een onderneming steunen en tevens verbeteren, totdat de financiële functie stevig neergezet is. Hij heeft de vaardigheid om te communiceren met zowel het management als andere afdelingen. Martin voorziet hen van de juiste informatie om zo de juiste beslissingen maken zonder het overzicht te verliezen. Met Martins kennis en ervaring kan hij gedegen adviseren en meebeslissen in een managementteam met een strategische inslag. De rechterhand zijn van de directie behoort tot zijn kwaliteiten.

Martin is per direct beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 6.000,-  bruto per maand (op basis van 40 uur).

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor de projectbewaking en financiële rapportage van twee bouwprojecten. Deze projecten waren:

  • Pulse, Delft, omzet c.a. 10 mln, nieuwbouw van een onderwijsgebouw op de campus van TU Delft
  • Ikazia Ziekenhuis Rotterdam, omzet c.a. 13 mln, nieuwbouw en renovatie van het ziekenhuispand  

Functie

Controller

Leeftijd

53

Woonplaats

Regio Den Bosch

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederland en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Navision, SAP, Baan IV, Exact, Metacom, Pluriform/Infraworks, MS Office; Word, Excel, PowerPoint