Marieke (Salarisadministrateur)

Marieke heeft ervaring met zowel salarisadministratie als HR taken. Ze heeft de mbo opleiding Juridisch Medewerker met de studierichting Personeel & Arbeid (niveau 4) afgerond in 2015. Daarnaast heeft ze bijna een jaar bij vakantiepark op de klantenservice en de administratie gewerkt en daarna nog een jaar bij een groot Accountantskantoor als financieel administratief medewerker. In haar huidige functie bij een vakantiepark werkt ze op de afdeling personeelszaken. Ze heeft het erg naar haar zin, maar er worden momenteel veel mensen ontslagen en ze merkt dat ze graag in een stabiele omgeving wil werken. Om die reden is ze latent aan het zoeken naar een nieuwe uitdaging op het gebied van hr, personeelszaken en/ of salarisadministratie.

Marieke is te omschrijven als een vrolijke, sociale jongedame. Ze voelt zich prettig in een rol waarin ze veel zelf mag regelen. Anderen ondersteunen en begeleiden geeft haar energie. Ze geeft aan dat ze in haar werk altijd open staat voor anderen en een luisterend oor biedt. Ze is rustig en beheerst in haar voorkomen en zal niet snel op de voorgrond treden. Echter stelt ze zich dienstbaar op en wordt ze er blij van als ze zaken in goede banen mag begeleiden. Het verbeteren van procedures en strak laten verlopen van een planning past daarom goed bij haar.

Marieke is fulltime beschikbaar en heeft een kalendermaand opzegtermijn. Ze heeft een salarisindicatie van €2.100 bruto per maand, op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Ondersteunen bij werving & selectie van nieuwe medewerkers, beoordelen van cv's
  • Nieuwe medewerkers invoeren in systeem en gegevens, contracten en salarisvoorwaarden verwerken
  • Uren van medewerkers controleren en doorspelen naar de salarisadministratie

Functie

Salarisadministrateur

Leeftijd

22

Woonplaats

Asten

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Exact