Nancy (Financieel Medewerker)

Nancy heeft een ruime ervaring in de financiële administratie bij een verscheidenheid aan bedrijven. Deze variëren tussen de sectoren zorg, onderwijs, financiële dienstverlening en vastgoed. Binnen deze functies is Nancy voornamelijk verantwoordelijk geweest voor het beheer en administratie van debiteuren en crediteuren. Daarnaast heeft ze gewerkt met diverse boekhoudsystemen en maakt deze zich snel eigen. Momenteel is ze beschikbaar voor een nieuwe uitdaging op het gebied van financiële administratie.

Nancy is een enthousiaste en spontane vrouw die graag nieuwe taken op zich neemt. Verder is deze dame verantwoordelijk in haar werk: ze wil graag kennis van zaken hebben over werkzaamheden. Wanneer ze deze nieuwe werkzaamheden eigen heeft gemaakt, neemt Nancy graag het stukje kennisoverdracht op zich naar nieuwe collega’s toe. Ze werkt dan ook graag in teamverband op een punctuele en tevens sociale manier. Een bedrijfscultuur met een directe omgangsvorm past goed bij haar.

Nancy is per direct beschikbaar voor een functie van 32 tot 40 uur. Haar salarisindicatie bedraagt € 2600,- bruto (op basis van 40 uur per week).

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor de algehele financiële administratie:

  • Inkoopfacturen, grootboek en kostenplaats toekennen;
  • Ontvangsten van debiteuren en betalingen aan crediteuren;
  • Telefonisch contact met leveranciers;
  • Ondersteunen in inwerkproces van nieuwe medewerkers.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

52

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en goed in geschrift.

Computervaardigheden

Exact, SAP, Coda, Highams, Navision, SUN, ONS, Unit 4