Lars (Assistent Controller)

Lars is een ervaren financiële kracht. Hij heeft inmiddels ruim 13 jaar werkervaring binnen de financiële administratie. In 2005 heeft hij zijn hbo-diploma Bedrijfseconomie behaald en is hij aan de slag gegaan als financieel medewerker. Gaanderweg heeft hij zichzelf steeds verder ontwikkeld en heeft hij veel kennis opgedaan over het inrichten van de debiteuren- en crediteurenadministratie. Zijn kracht ligt in het opmaken van rapportages, het geven van advies en het verschaffen van inzicht. Lars voelt zich het prettigst binnen een organisatie met een maatschappelijke inslag. Hij zoekt naar een nieuwe uitdaging als Administrateur/ Assistent Controller.

Lars is te omschrijven als een sociaal en oprecht persoon. Hij vindt het leuk om anderen te helpen en hij heeft een faciliterend karakter. Lars zal niet snel een conflict aangaan, maar zal eerder de dialoog opzoeken. Anderen inzicht en advies geven maakt hem het meeste gelukkig. Het is daarom voor hem het meest passend om aan de slag te gaan binnen een maatschappelijke organisatie.

Lars is per 5 juli beschikbaar voor 36 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van €3500 bruto per maand, op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Het beheren, coördineren en bewaken van de projectadministratie voor 3 afdelingen
  • Het opstellen van de prognoses en ad-hocrapportages
  • Ondersteunende rol bij de jaarafsluiting
  • Het opstellen van de BTW-aangifte, ICP aangifte
  • Backup voor codering inkoopfacturen, boeken van bankafschriften

Functie

Assistent Controller

Leeftijd

37

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels zeer goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office; Excel, AFAS Profit, Exact Globe, SAP, Navision, Qlikview